Unieke houtconstructies op maat

Zoekt u een solvabele partner voor houtconstructies in Brecht en grote omgeving? Dan hebt u die met Keysers Cedric – Algemene werken beslist gevonden. Naast tuinaanleg en tuinonderhoud, kan u ook op ons vakmanschap in buitenschrijnwerk rekenen.

Personaliseer uw tuin met buitenschrijnwerk

Wij maken houtconstructies op maat van uw project zodat uw tuin er uniek uitziet. Maak gebruik van een gebruiksvriendelijk tuinhuis om al uw tuinmaterialen in op te bergen. Wij zorgen voor een volledige afwerking met vloeren, ramen, deuren en elektriciteit. Ook carports, poortjes en hekwerk plaatsen wij in uw tuin. Met uw ideeën en onze ervaring, wordt het beslist een topresultaat.

Terrassen en paden

U verplaatst zich gemakkelijk door uw tuin nadat wij uw tuinpaden hebben aangelegd. Wij leggen ze in diverse materialen zoals bijvoorbeeld met klinkers. Ook ’s avonds worden uw paden sfeervol verlicht dankzij onze exclusieve verlichting. Wij zorgen tevens voor een verzorgde aanleg van uw terras.

Banken en stoelen

Keysers Cedric – Algemene werken uit Brecht zorgt ervoor dat u iets heel persoonlijks in uw tuin of op uw terras hebt staan. Wij maken namelijk ook stoelen en banken op maat. We trachten daarbij steeds het evenwicht te vinden tussen esthetiek en gebruiksgemak. Wees gerust. Deze meubelen zal niemand anders hebben.

Contact opnemen

Hebt u nog vragen over onze houtconstructies op maat? Of over kunstgras, dakterrassen en tuinrenovatie? Neem dan beslist contact op. Wij maken graag tijd voor u!