Beste keuze in dakterrassen

U hebt geen tuin, maar wel een balkon of een dakterras? En u wil toch wat kunnen genieten van een stukje groen. Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een onderneming die ook dakterrassen in Brecht in een nieuw kleedje steekt? Keysers Cedric – Algemene werken is daarvoor uw ideale partner.

Deskundig advies

We toveren uw terras om tot een groen pareltje waar het aangenaam vertoeven is. Bij de aanleg van het terras, moeten we wel rekening houden met de ondergrond voor het plaatsen van kunstgras. Vertrouw daarvoor op onze expertise. We adviseren u ook bij de juiste keuze van planten en bloemen.

Onberispelijk werk

De projectportefeuille van Keyser Cedric is heel divers. Ze hebben het vertrouwen van tevreden klanten in de ruime omgeving van Brecht. Zowel particulieren als bedrijven weten het verzorgd werk, de stipte planning en de persoonlijke service van deze tuinaannemer enorm te appreciëren.

Wist u dat we niet alleen gespecialiseerd zijn in dakterrassen? U kan ons ook contacteren voor tuinaanleg, tuinonderhoud, het leggen van kunstgras, houtconstructies en tuinrenovatie. Wij staan alle dagen voor u paraat!